Certifikati

Pekarna Brumat, največja pekarna v družinski lasti na Primorskem, je pekarna z več kot dvajset letno tradicijo na področju pekarstva in slaščičarstva. Svoje kupce dnevno oskrbujemo s svežim kruhom in drugimi dobrotami svojih pekovskih in slaščičarskih mojstrov.

Z letom 2009 smo zaključili s sklopom velikih investicij v posodobitev pekarne. Moderno opremo združujemo s klasičnimi pekarskimi tehnikami in s tem dosegamo vrhunsko kakovost. Naš trud za najboljšo kakovost izdelkov je bil lani kronan z pridobitvijo mednarodnih standardov IFS in ISO 22000.

Pri prodaji naših izdelkov se osredotočamo predvsem na velike kupce. Dnevno sveže izdelke dobavljamo trgovskim verigam, hotelom in gostinskim lokalom. V zadnjih letih postaja vedno pomembnejša prodaja na tuje trge, predvsem na nam bližnje italijansko tržišče. Ponudbo naših dobrot pa lahko manjši kupci najdejo v naši mreži butičnih prodajaln in potujočih trgovin.

S spremljanjem okusa lokalnega prebivalstva želimo ponudbo svojih dobrot čim bolj približati našim kupcem, saj je naš uspeh grajen na vašem zadovoljstvu.

Novosti

Kostanjeviški presnec

Kostanjeviški presnec Kostanjeviški presnec je energijsko bogato in zelo okusno velikonočno pecivo, ki je zaradi svoje izdatnosti in toplote dišav podobno kot potica, postalo značilno tudi za božičnonovoletni čas, ter ob vseh drugih priložnostih. Ime ima po frančiškanskem samostanu na Kostanjevici, ki je kulinarični zgodovini tudi sicer znan po odlični kuhinji. 

Več