Certifikati

V nenehni skrbi za vrhunsko kakovost vseh procesov v podjetju ter za zagotavljanje varnih in kakovostnih izdelkov za svoje kupce imamo v  Pekarni Brumat  že vrsto let uvedene različne mednarodne standarde za varnost in kakovost živil:

IFS standard je bil razvit zaradi potreb trgovskih verig po enotnem ocenjevanju svojih dobaviteljev. S prodorom svetovnih trgovskih verig na naše tržišče, so se prenesle tudi njihove zahteve do slovenskih dobaviteljev živilskih izdelkov. IFS standard združuje zahteve sistema HACCP in pravila dobre proizvodne, poslovne in higienske prakse, sledljivost in označevanje živil. IFS standard omogoča izpolnjevanje zakonodajnih zahtev glede varnosti živil. Zahteve IFS standarda obravnavajo pet glavnih področij:

  • sistem vodenja kakovosti
  •  odgovornost vodstva
  • vodenje virov
  • proizvodni proces
  • merjenje, analiziranje in izboljšave 

Vedno večja ozaveščenost kupcev in povpraševanje po ekološko pridelani hrani iz leta v leto narašča. Številni potrošniki vse bolj cenijo prednosti domačih ekoloških živil, zato smo s tem namenom razvili paleto naših bio testenin in pekovskega peciva.

Proizvodnja bio izdelkov poteka v skladu s predpisi in določili, ki veljajo za ekološko pridelavo. Bio certifikat, ki ga izda pooblaščen certifikacijski organ pa potrjuje, da proizvodnja bio izdelkov poteka v skladu s temi določili.

Bio certifikat, ki smo ga pridobili za vse naše bio izdelke, daje izdelkom višjo kakovost in prodajno vrednost.

Kot podjetje, ki nenehno stremi k inovativnosti in napredku, se lahko pohvalimo tudi, da smo za dva naša izdelka pridobili tudi VEGANSKI certifikat. Oba naša izdelka, Veganska potica in Lunin kruh, sta izdelka narejena izključno iz surovin rastlinskega izvora.

Kakovost in zadovoljstvo naših strank je za nas največjega pomena. V nenehnem prizadevanju za doseganje kakovosti in varnosti naših izdelkov, imamo v podjetju izdelan tudi lasten HACCP sistem, ki nam skupaj s pridobljenim  in verificiranim standardom omogoča, da naše kupce oskrbujemo z varnimi in zdravstveno neoporečnimi izdelki.